• Nov
search

Intercooler Opel Astra K 1.4T

550,00 €
Z DDV

Intercooler Opel Astra K - I.A.T. da bo vaše vozilo hladno tudi v vročih dneh (IAT)

Količina

Intercooler je pomemben del turbo motorja, ki omogoča boljšo zmogljivost motorja. Astra K 1.4t je priljubljeno vozilo med avtomobilskimi navdušenci. Le ti, se pogosto odločijo za dodatne optimizacije svojega vozila. Z uporabo intercoolerja tako še dodatno optimizirajo in izboljšajo delovanje motorja v svojem jeklenem konjičku.

Prednosti intercoolerja:

  1. Povečana moč motorja: Intercooler pomaga ohladiti stisnjeni zrak, kar poveča gostoto in količino kisika v zraku, ki vstopi v motor. To omogoča povečanje moči motorja do 20 %.
  2. Izboljšana odzivnost plina: Intercooler lahko izboljša odzivnost plina v Astra K 1.4t. Odzivnost plina je čas, ki ga motor potrebuje, da se odzove na pritisk na plin. Z intercoolerjem  lahko pričakujete veliko hitrejši in bolj odziven odziv plina.
  3. Nižje temperature dovoda: Intercooler lahko pomaga tudi zmanjšati temperature dovoda motorja. Nižje temperature dovoda zraka (I.A.T.)  pomenijo, da motor lahko deluje bolj učinkovito, kar vodi do boljše porabe goriva.
  4. Intercooler  lahko pomaga tudi povečati vzdržljivost motorja. Z znižanjem temperatur dovoda je za motor manj verjetno, da bo doživel detonacijo, kar lahko povzroči poškodbe motorja.
  5. Boljša zanesljivost: Intercooler  lahko izboljša tudi zanesljivost vašega. Z znižanjem temperatur dovoda je motor manj verjetno, da bo doživel okvare, ki so posledica prevelikega segrevanja, kot so razpoke na batih, puščanje glave motorja in deformirane valje.

V zaključku lahko rečemo, da intercooler po meri zagotavlja veliko prednosti za Astra K 1.4t. Povečuje moč motorja, izboljšuje odzivnost plina, zmanjšuje temperature dovoda motorja, povečuje trajnost motorja in izboljšuje zanesljivost. Če želite izboljšati zmogljivost in zanesljivost svojega vozila.

V kompletu se dobi:

  • Intercooler
  • Cevi
  • Objemke
  • Adapter za map senzor

Intercooler ni plug&play razen če se zmontira v našem podjetju. Montaža kompleta traja 5h. Možna izdelava tudi za ostala vozila.

Intercooler lahko doda do 15hp ter zniža IAT za 20stopinj ali

Določene reference

Ocene

Napišite svoje mnenje

Intercooler Opel Astra K 1.4T

Intercooler Opel Astra K - I.A.T. da bo vaše vozilo hladno tudi v vročih dneh (IAT)

Napišite svoje mnenje