• Nov
search

EGR + DPF + ADBLUE OFF

300,00 €
Z DDV

EGR off (Odstranitev EGR ventila) +DPF off (Odstranitev DPF) +  Adblue off (Odstranitev Adblue naprave)

Količina

EGR/AGR odstranitev

V kolikor vam na vozilo povzroča probleme EGR ali AGR ventil se lahko programsko odstrani le ta. Sam postopek se opravi v 2-3urah. Da je EGR/AGR pravilno odstranjen je potrebno tudi fizično odstraniti EGR ali AGR . Sama mehanska odstranitev NI predmet te storitve. V kolikor želite tudi mehansko odstranitev prosimo dodajte delovne ure (po dogovoru info@chipan.si)

DPF/FAP odstranitev

V kolikor vam na vozilo povzroča probleme DPF ali FAP filter se lahko programsko odstrani le ta. Sam postopek se opravi v 2-3urah. Da filter pravilno odstranjen je potrebno tudi fizično odstraniti DPF ali FAP filter. Sama mehanska odstranitev NI predmet te storitve. V kolikor želite tudi mehansko odstranitev prosimo dodajte delovne ure (po dogovoru info@chipan.si)

Adblue off (Odstranitev Adblue naprave)

V kolikor vam na vozilo povzroča probleme Adblue naprava se lahko programsko odstrani le ta. Sam postopek se opravi v 2-3urah. Da je Adblue naprava pravilno odstranjena je potrebno tudi fizično odstraniti samo napravo oz modul. Sama mehanska odstranitev NI predmet te storitve. V kolikor želite tudi mehansko odstranitev prosimo dodajte delovne ure (po dogovoru info@chipan.si)

Določene reference

Ocene

Ocena 
Ocena:

Na servisu Citroenu so mi rekli za popravilo kar 4500€. Tukaj sem to popravil za "drobiž"

Napišite svoje mnenje

EGR + DPF + ADBLUE OFF

EGR off (Odstranitev EGR ventila) +DPF off (Odstranitev DPF) +  Adblue off (Odstranitev Adblue naprave)

Napišite svoje mnenje