Ali je pomembno koliko ima avto prevoženih kilometrov ob posegu?

Poseg se lahko opravlja na novejših vozilih z malo prevoženimi kilometri, kot tudi na vozilih, ki jih imajo več. Za uspešno in varno opravljen poseg na vozilu je ključnega pomena, da so vsi mehanski deli vozila v brezhibnem stanju, slednje velja tudi za motor. V primeru, da vozilo ni v brezhibnem stanju lahko pri predelavi vozila pride odpovedi delovanja posameznega dela, kar je posledica obrabe posamezne komponente.Kako Chip tuning vpliva na avtomatski menjalnik/DSG?

Avtomatski menjalniki za delovanje uporabljajo svoj računalnik (TCU), kateri se zna prilagoditi na novo programsko opremo v motornem računalniku (ECU).Za veliko vozil nudimo tudi optimizacijo TCU (VAG,MERCEDES,BMW,ALFA)Ali je Power box boljši kot Chip tuning?

Nikakor ne. Power box prestreže samo določene parametre motorja ter nato pošilja prirejene podatke motornemu računalniku. S tem motorni računačnik poveča količino ali čas doziranja goriva v motor. V kolikor se Power box ne nastavi pravilno lahko pride do zamašitve DPF filtra ali pa vodi do uničenja motorja.Kako  je z garancijo po posegu?

Na vse predelave dajemo garancijo, ki je omejena izključno na pravilno delovanje motorne elektronike (12mesecev). Okvare na samem motorju (turbo, motor, menjalnik, zavore, ...) v to garancijo niso vključene.Kako  je z tovarniško garancijo po posegu?

Tovarniško garancijo v skladu s splošnimi pogoji poslovanja proizvajalca vozilo izgubi v kolikor je opravljen kakršenkoli nepooblaščen poseg na vozilu.Zakaj tega neupoštevajo že proizvajalci?

Proizvajalci morajo upoštevati številne druge parametre ki jih določuje zakonodaja. Prav tako vključujejo slabše gorivo, visoke temperature ter predvsem zavarovalniški razredi.Ali nudimo meritve na Dyno napravi?

Da.  Same meritve so vštete v osnovni ceni.Ali nudimo plačilo z karticami?

Seveda, sprejemamo tudi plačila z naslednjimi karticami:

- Visa

- Mastercard

- American express

- Union Pay

- Diners Club

- Discover

- Google pay

- Apple payZakaj izbrati ravno nas?

Na tem področju smo aktivni že več kot 20 let. Veliko časa smo znanje uporabljali samo na svojih vozilih tako, da smo si ustvarili pravilen krog poznanstev s katerim lahko uspešno sodelujemo, da vi dobite le najboljšo storitev. Za razliko od ostalih imamo tudi svoj DEMO avtomobil, kjer lahko preizkušamo naše znanje ter zmožnosti, prav tako Vam lahko sestavimo motor po vaših željah.