Naše podjetje se ukvarja z "Remapping - om" oz. Chiptuning - om. Znotraj te aktivnosti poskrbimo za spremembo programske opreme znotraj elektronske krmilne enote vozila (ECU). S Chip tuningom vozilu spremenimo obratovalne parametre tako, da povečamo zmogljivost ter ekonomičnost vozila. Ker želimo zagotavljati le najboljšo storitev, ohranjamo vse naše storitve v družinskem okviru. Tako stranka dobi zmeraj le najboljše ter v najkrajšem možnem času.

V mnogih primerih je mogoče do ECU dostopati z vgrajenim diagnostičnim vhodom (OBD), ki je nameščen na razdalji enega metra od voznikovega sedeža. V nekaterih novejših modelih vozil je potrebno ECU odstraniti ter ga prebrati v "bench mode".
 
Chip tuning znan tudi kot remap se je izkazal za najboljšo metodo pri kateri se poveča moč motorja. S tem za varno povečamo moč motorja tudi do 30% izjema pa so atmosferski motorji pri katerih se lahko moč poveča do 10%. V našem podjetju bomo tudi poskrbeli za vozilo v kolikor imaste napako na izpušnem sistemu (EGR, DPF ter adblue)
 
Chipan.si deluje po najvišjih standardih na vseh področjih delovanja, vključno z našo poslovno etiko. V kolikor imate kakšno vprašanje nas lahko kontaktirate na naš elektronski naslov: info@chipan.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko: 041 953 259
 
Vaše vozilo bo v naših rokah varno ter prepuščeno le najboljšim.