POPRAVILO MODULA ZRAČNIH BLAZIN (SRS - AIRBAG)

 
 /SRS lučka

 LUČKA ZA NEDELOVANJE ZRAČNIH BLAZIN

Do tega lahko pride kadar je napaka na "airbag" enoti ter pomeni da vaše zračne blazine NE delujejo. Sledeče lahko privede do resnih poškodb pri prometni nesreči.

Tudi kadar zamenjate zračne blazine (airbag) ter zategovalnike pasov bo vaša lučka še zmeraj ostala prižgana, ker se modul za zračne blazine zaklene. Posledično se zračne blazine (airbag) NE morejo ponovno spožiti.
 
Pri nas vam lahko to težavo odpravimo ter popravimo obstojoči modul že od 40€ naprej. Modul bo po našem posegu deloval brezhibno ter zagotavlal enako varnost.
 
 
 
 

 SRS varnostno opozorilo

Številna novejša vozila prikazujejo opozorilno besedilo na armaturni plošči »Nujen servis zračnih blazin SRS«, »Okvara zadrževalnega sistema SRS, vožnja v delavnico«, »Napaka zračne blazine« 
 /warning1.jpg

/airbag-light.jpg

 AIR BAG varnostna lučka

V kolikor imate na armaturni plošči prikazano opozorilno lučko zračne blazine, vendar še niste bili z vozilom udeleženi v prometni nesreči, vam lahko še vedno pomagamo. Ne glede na vašo težavo z modulom zračnih blazin nas pokličite, vedno vam z veseljem pomagamo najti rešitev.

 Popravilo modula SRS 

Dogodek o trku (crash data) lahko odstranimo iz vseh vozil od Alfa Romea do Volkswagna,. Testiramo vse module po popravilu. S tem zagotovimo, da modul v celoti deluje in da so podatki o trku odstranjeni.

/airbag-warning-light-yellow.jpg

041 953 259
info@chipan.si
Follow us on Facebook  Follow us on Twitter  Follow us on LinkedIn